Transpersonal Női Fejlesztő Póló Hosszú Ujjú

Transpersonal Női Fejlesztő Póló Hosszú Ujjú

8000 Ft

Ha szeretne jellem minőségeiben előbbre lépni, a Transpersonal® fejlesztő ruhák használatával egyszerűen tehet önmagáért!

Kiürítés
Cikkszám: noi-polo-hosszu-1 Kategória: Címke:

A Transpersonal® pólón lévő szimbólumok kedvező hatásai alapvetően befolyásolják a teljesítőképességet és viselkedést, hiszen:

 • növelik a szellemi fókuszt és a figyelmet
 • javítják a racionalizálási készséget
 • mérséklik a stresszt, feszültséget
 • csökkentik a dühöt, agressziót
 • mérséklik a kilátástalanság érzését
 • kedvezően hatnak a fásult, enervált állapotra.

Rendszeres használata:

 • kiegyensúlyozottabb, hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé
 • javítja az együttműködést másokkal
 • hozzájárul a kellemesebb közérzet megteremtéséhez
 • az alacsonyabb stressz szint várhatóan csökkenti a konfliktushelyzetek gyakoriságát
 • támogatja a munka-magánélet egyensúlyát
 • számos képesség megélését erősítheti, például: érdekérvényesítés, céltudatosság, együttérzés, döntésképesség, elfogadás.

A Transpersonal® fejlesztő ruhák szimbólumainak működése:

A szimbólum rezgést generál, ami hat az aura jelenlegi személyiség és tulajdonság aspektusainak energiaközpontjára, és ezek megnyilvánításának tudati, agyi parcella területeire. Ott a rezgés által ösztönzi az energia zónákat, hogy a jellem minőségek, tulajdonságok erősödjenek, és azok működtetése aktívvá váljon az egyénben.

Ezzel segítik az előnyösebb viselkedés kibontakoztatását és fenntartását. Az emberi kapcsolatokban és élethelyzetekben kibővített megélési lehetőségeket és érdekérvényesítő energiákat adnak a használók számára.

Természetesen ezen tulajdonságok és energiák működtetése függ az ember energetikai rendszerének, meridiánjainak és aura szerkezetének állapotától.

A Transpersonal® fejlesztő pólók szimbólumainak 2 hatáscsoportja van:

1. funkció: a tettek meglépéséhez generálja az energiákat

2. funkció: férfi/női identitását és a kapcsolódó tulajdonság minőségeket aktivizálja és erősíti az egyénben.

Ha szeretne jellem minőségeiben előbbre lépni, a Transpersonal® fejlesztő ruhák használatával egyszerűen tehet önmagáért!

Anyag:

 • 100% pamut
 • kézzel szitázott
 • ajánlott hasonló színű ruhákkal együtt, kifordítva mosni
 • csak kifordítva vasalni.

Tulajdonságok:

 • puha és lágy érintés
 • a vállrész bevarrt csíkkal van megerősítve
 • a póló csípőig ér
 • nagyobb, kerek nyakkör, keskeny, azonos anyagból készült széllel
 • tökéletes viselet karcsúaknak és teltkarcsúaknak egyaránt.

Méret választás:

Kérünk, hogy gondosan válassza meg a póló méretét megrendelés előtt!

Transpersonal® minőségbiztosítási termék igazoló rendszer

A fejlesztő felsőruházatok és eszközök eredetiségi és minőségi nyomon követéséhez, és a biztonságos felhasználás érdekében minőségbiztosítási hologramos címke jelzéssel és hozzá rendelt garancia kártyával történik a forgalmazás.

Hologramos címkéről
Eredeti Transpersonal® fejlesztő eszközeinkre 100%-os minőségi garanciát vállalunk, ezzel is hozzájárulunk az ügyfeleink életében kitűzött változások eléréséhez. Ennek érdekében eszközeinket az eredetiséget jelölő, egyedi sorszámozású hologramos címkével látjuk el.

Minőségi tanúsítvány kártyáról
A minőségi tanúsítvány kártya igazolja, hogy az eszköz valóban a Transpersonal® manufaktúrától, annak gyártójától származik, ezzel is garanciát vállalva az eszköz minőségére és működésére megfelelő használat esetén.

A kártya 15% kedvezményre jogosít a teljes árú termékek árából, minden további vásárlás esetén.

Hogyan kapom meg a minőségi tanúsítványt és a kedvezményre jogosító
kártyámat?
A termék kézhezvétele után jelezze felénk e-mailben, hogy küldjük el a garancia kártyát! A kapcsolat@transpersonal.hu e-mail címre küldött levélben kérjük adja meg postacímét, ahova elküldjük a fejlesztő eszköz egyedi minőségbiztosítási certifikációját, vagyis az eredetiségét biztosító kártyát és az eszköz felhasználási leírását.

Bővebb információt minőségbiztosítási rendszerünkről a következő linken olvashat:
Minőségbiztosítási rendszerünk

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Fizetés előre utalással: az esedékes összeget a következő számlaszámra szükséges utalni, a közlemény rovatban a megrendelés számát is feltüntetve: Enczmann Éva, 10401804-50526867-68541005.

Fizetés utánvéttel: utánvétes fizetési mód esetén a csomag kézhezvételekor kell kifizetni a megfelelő összeget, ami a megrendelés összegéből és a szállítási díjból áll.

 
HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

A weboldalunkról megrendelt termékeket kizárólag futárral történő házhoz szállítás útján lehet átvenni, személyes átvételre nincs lehetőség. Csere esetén a terméket 14 napon belül lehet visszaküldeni. A csomagot a munkahely vagy a lakhely címére kézbesítjük, munkanapon 9:00 és 17:00 óra között.

A házhozszállítás díja a csomag méretétől függően, országon belül 1.190 Ft-tól elérhető.

Minden 20.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk!

Javasoljuk olyan szállítási hely megadását, ahol a futár biztosan át tudja adni a csomagot a 9:00 és 17:00 óra közötti időszakban!

Utánvétes fizetést esetén kérjük gondoskodjon arról, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg!

Rendeléskor a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban lehet megadni (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a szállítás kapcsán, kérjük hívja logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálatát a (H-P 7:00- 20:00) +36 29 88 67 00 telefonszámon, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat!

 

GLS CsomagPont

Magyarországon több mint 650 darab GLS CsomagPont (lista) üzemel, amelyeken csomag vehető át. A csomagátvevő helyek nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók.

A GLS CsomagPontok többsége hosszú nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha GLS CsomagPontban szeretné átvenni megrendelését, kiszállítási címként kérjük a CsomagPont címét adja meg a következő módon:

Példa: GLS CsomagPont - Csokibolt 1052 Budapest Károly körút 16.

Ez esetben kérjük számlázási címet is adjon meg!

 

Külföldi megrendelés

Szlovákia és Románia területére a rendszer automatikusan, súly alapon, forintban számolja a kiszállítási díjakat. Szlovákia 1.550 Ft-tól, Románia 2.200 Ft-tól elérhető.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját mi álljuk.

Külföldi megrendelés esetén a szállítási díjat minden esetben előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.

Igény esetén a világ többi országába is vállaljuk a kiszállítást. Kérjük vegye fel velünk a  kapcsolatot egyedi ajánlatért!

 

MIKOR KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

Hetente egyszer, csütörtöki napon küldjük a megelőző kedd estig beérkezett megrendeléseket, amelyek belföldön pénteken általában kézbesítésre kerülnek. Kiszállítás során előfordulhatnak előre nem látható események, melyek plusz egy nappal meghosszabbíthatják a kiszállítás idejét.

Abban az esetben, ha a megrendeléskor nem áll rendelkezésre az adott méretű termék, értesítést küldünk, hogy mikor lehetséges a szállítás. Ugyanígy értesítést küldünk bármely vis major esetén is.

A szállítási feltételek az Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan része.

Általános szerződési feltételek

LEHETŐSÉGEK

Csere: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, csere érvényesíthető.

Garancia: A webáruházban vásárolt termékekre a vásárlástól számított 30 nap jótállást vállalunk.

Vásárlástól való elállás: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, az elállás joga érvényesíthető. Erre a termék átvételétől számított 14 naptári nap áll rendelkezésre.

További részleteket a fenti lehetőségekről az Általános szerződési feltételek oldalon talál.

Minőségbiztosítási rendszerünkről ITT tájékozódhat bővebben.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méret

, , , ,

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Transpersonal Női Fejlesztő Póló Hosszú Ujjú” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük