Transpersonal Önfejlesztő Terápiás eszköz

Transpersonal Önfejlesztő Terápiás eszköz

58000 Ft

Cikkszám: onfejleszto-tl Kategória:

A Transpersonal® önfejlesztő terápiás eszközről

Mi emberek nem csak testből, hanem lélek-aura és tudat-szellem részekből állunk, melyek folyamatosan hatnak egymásra és mindennapi létezésünkre. Intimszféránk 50%-át foglalja el az auránk és energetikai szerkezetünk, ami ugyanilyen mértékben befolyásolja életünket.

A Transpersonal® eszköz 34 hetes fejlesztő programja a csakra szinteken lévő tartalmak megmozgatásával gerjeszti a metanoia-t (helyesbítést, felismerést, megértést), azaz a tudatalattiban feldolgozandó témákhoz kapcsolódó gondolatok magasabb szintű megújítását.

Aurát és az élet működtetését optimalizáló eszköz, mely egyetemes, már az ősi Atlantisz idejében is használt szimbólumokkal optimalizálja csakráinkat és auránk szerkezetét. Ezáltal pontosabban kapcsolódhatunk lelki önvalónkhoz, és rendezett energetikai aurával ideálisabban áramoltathatjuk és valósíthatjuk meg magunkat életterületeinken, vagyis sorsunkban.

A Transpersonal® eszköz működése

A csakráink és az auránk jelentősen befolyásolják emberi és spirituális aspektusban is a lehetőségeinket. A Transpersonal® önfejlesztő terápiás eszköz ezen területek rendezéséhez járul hozzá.

A relaxációs fekvő és fürdő helyzetekben történő aktív kezelés a csakráink és auránk szerkezetének rendezését és töltésének optimalizálását segítik az ősi szimbólumok és a hangolt kristályok információs rezgései által.

Ezzel támogatja az ember testi és szellemi regenerálódását és különböző terápiák hatékonyságát.

Mind a 7 csakra, az aura és a tudatalattink teljes spektrumú kezeléséhez a 34 hetes program végigvitele szükséges.

Az alábbi linken nézze meg a Transpersonal® önfejlesztő terápiás eszköz használatáról szóló rövid bemutató filmet!

(Ide youtube film link bekötés jön)

A Transpersonal® eszköz előnyei:

  • hozzásegíti ösztönei és egyedi belső spirituális képességei felébresztéséhez
  • különböző közérzeti állapotokból a harmonikus érzésvilágba emel
  • aktívan hozzájárul a lelki pszichés blokkok és gátlások, konfliktusok oldásához
  • támogatja a jellem tulajdonságok változását az egyénben
  • felgyorsítja terápiás tevékenységek hatását
  • rezgés emelkedés mellett vitálisabb, tudatosabb életvitelt tesz lehetővé
  • a családban több ember is használhatja ugyanazt az eszközt egyéni kristály csomaggal.

Ha fontos az Ön számára a fókuszált, hatékonyabb haladás az életben, akkor a Transpersonal® eszköz jó segítője lesz az önfejlődésben és a sorsútjának beteljesítésében.

 

Transpersonal® minőségbiztosítási termék igazoló rendszer

A fejlesztő felsőruházatok és eszközök eredetiségi és minőségi nyomon követéséhez, és a biztonságos felhasználás érdekében minőségbiztosítási hologramos címke jelzéssel és hozzá rendelt garancia kártyával történik a forgalmazás.

Hologramos címkéről
Eredeti Transpersonal® fejlesztő eszközeinkre 100%-os minőségi garanciát vállalunk, ezzel is hozzájárulunk az ügyfeleink életében kitűzött változások eléréséhez. Ennek érdekében eszközeinket az eredetiséget jelölő, egyedi sorszámozású hologramos címkével látjuk el.

Minőségi tanúsítvány kártyáról
A minőségi tanúsítvány kártya igazolja, hogy az eszköz valóban a Transpersonal® manufaktúrától, annak gyártójától származik, ezzel is garanciát vállalva az eszköz minőségére és működésére megfelelő használat esetén.

A kártya 15% kedvezményre jogosít a teljes árú termékek árából, minden további vásárlás esetén.

Hogyan kapom meg a minőségi tanúsítványt és a kedvezményre jogosító
kártyámat?
A termék kézhezvétele után jelezze felénk e-mailben, hogy küldjük el a garancia kártyát! A kapcsolat@transpersonal.hu e-mail címre küldött levélben kérjük adja meg postacímét, ahova elküldjük a fejlesztő eszköz egyedi minőségbiztosítási certifikációját, vagyis az eredetiségét biztosító kártyát és az eszköz felhasználási leírását.

Bővebb információt minőségbiztosítási rendszerünkről a következő
linken olvashat.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Fizetés előre utalással: az esedékes összeget a következő számlaszámra szükséges utalni, a közlemény rovatban a megrendelés számát is feltüntetve: Enczmann Éva, 10401804-50526867-68541005.

Fizetés utánvéttel: utánvétes fizetési mód esetén a csomag kézhezvételekor kell kifizetni a megfelelő összeget, ami a megrendelés összegéből és a szállítási díjból áll.

 
HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

A weboldalunkról megrendelt termékeket kizárólag futárral történő házhoz szállítás útján lehet átvenni, személyes átvételre nincs lehetőség. Csere esetén a terméket 14 napon belül lehet visszaküldeni. A csomagot a munkahely vagy a lakhely címére kézbesítjük, munkanapon 9:00 és 17:00 óra között.

A házhozszállítás díja a csomag méretétől függően, országon belül 1.190 Ft-tól elérhető.

Minden 20.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk!

Javasoljuk olyan szállítási hely megadását, ahol a futár biztosan át tudja adni a csomagot a 9:00 és 17:00 óra közötti időszakban!

Utánvétes fizetést esetén kérjük gondoskodjon arról, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg!

Rendeléskor a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban lehet megadni (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a szállítás kapcsán, kérjük hívja logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálatát a (H-P 7:00- 20:00) +36 29 88 67 00 telefonszámon, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat!

 

GLS CsomagPont

Magyarországon több mint 650 darab GLS CsomagPont (lista) üzemel, amelyeken csomag vehető át. A csomagátvevő helyek nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók.

A GLS CsomagPontok többsége hosszú nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha GLS CsomagPontban szeretné átvenni megrendelését, kiszállítási címként kérjük a CsomagPont címét adja meg a következő módon:

Példa: GLS CsomagPont - Csokibolt 1052 Budapest Károly körút 16.

Ez esetben kérjük számlázási címet is adjon meg!

 

Külföldi megrendelés

Szlovákia és Románia területére a rendszer automatikusan, súly alapon, forintban számolja a kiszállítási díjakat. Szlovákia 1.550 Ft-tól, Románia 2.200 Ft-tól elérhető.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját mi álljuk.

Külföldi megrendelés esetén a szállítási díjat minden esetben előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.

Igény esetén a világ többi országába is vállaljuk a kiszállítást. Kérjük vegye fel velünk a  kapcsolatot egyedi ajánlatért!

 

MIKOR KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

Hetente egyszer, csütörtöki napon küldjük a megelőző kedd estig beérkezett megrendeléseket, amelyek belföldön pénteken általában kézbesítésre kerülnek. Kiszállítás során előfordulhatnak előre nem látható események, melyek plusz egy nappal meghosszabbíthatják a kiszállítás idejét.

Abban az esetben, ha a megrendeléskor nem áll rendelkezésre az adott méretű termék, értesítést küldünk, hogy mikor lehetséges a szállítás. Ugyanígy értesítést küldünk bármely vis major esetén is.

A szállítási feltételek az Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan része.

Általános szerződési feltételek

LEHETŐSÉGEK

Csere: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, csere érvényesíthető.

Garancia: A webáruházban vásárolt termékekre a vásárlástól számított 30 nap jótállást vállalunk.

Vásárlástól való elállás: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, az elállás joga érvényesíthető. Erre a termék átvételétől számított 14 naptári nap áll rendelkezésre.

További részleteket a fenti lehetőségekről az Általános szerződési feltételek oldalon talál.

Minőségbiztosítási rendszerünkről ITT tájékozódhat bővebben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Transpersonal Önfejlesztő Terápiás eszköz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük