Transpersonal vitalizáló és fejlesztő kártya csomag – 8+1 db kártya

Transpersonal vitalizáló és fejlesztő kártya csomag – 8+1 db kártya

18000 Ft

Cikkszám: onfejleszto-tl-1 Kategória:

A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyákról

Használata segíti az egyes energia minőségek hiányainak pótlását. Többlet erővel tölt fel a különféle jellemi és tevékenységi változásokhoz, amelyek támogatják az egyén hatékonyabb előmenetelét. A speciális energiaminőségek kódjait tartalmazó eszközzel Test-Lélek-Szellem szintű létállapot változás érhető el.

Az élet kihívásai folyamatos edzésben tartanak minket, s ehhez egyre nagyobb mértékben szükségünk van élet- és lelkierőre is. Ahhoz, hogy egy élethelyzetet sikeresen megoldjunk, megfelelő információ és ép aura szerkezet, valamint hozzá társított erő, energia szükséges.

A szent szimbólumok kozmikus ideákat és energiákat sugároznak át az emberi tanítványok szellemébe, lelkébe és aurájába, ha a megfelelő módon alkalmazzuk őket.

Legyen az bármilyen változást támogató energia, ha nem áll rendelkezésünkre tárházunkon belülien, akkor azt valamely módon meg kell szerezzük.

A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák a rezgések által generálják és adják át az életösztönhöz és egyes változások megvalósításhoz kellő támogató energia töltöttségeket.

Használata: fekvő relaxációs helyzetben, vagy fürdőkád vizébe rakva, kádban relaxálva a használati utasításoknak megfelelően.

Előnyei:

 • rugalmas és vízálló
 • hordozható, bárhol használható
 • egyes kellemetlen tünetek azonnali csökkentésére is használható
 • Test-Lélek-Szellem hármasság energetikai területeire egyaránt hatással van
 • támogatja a lehetőségek megragadását és a teremtési folyamatokat
 • segíti az egyén egyes témáiban az elengedéseket és a változtatásokat.

Az eszköz hatásmechanizmusa

A fejlesztő kártya az egyes csakrákon keresztül és az azokhoz kapcsolódó aura energetikai területein is segíti a kalibrált energiákkal való töltekezést. Ezen energiák táplálják az egyes emberi és spirituális tulajdonságok működtetését, valamint jó közérzetet és vitalitás növekedést eredményeznek az egyénben.

Természetesen az energia felvételéhez, áramoltatásához szükséges az energetikai szerkezet és a meridiánok, valamint a csakrák állapotának rendezése és karbantartása is.

Kinek ajánlott az eszköz használata?

Mindenkinek, aki egy adott időszakban jobb teljesítményt vagy energia visszatöltést szeretne elérni, vagyis többlet energiákkal akarja támogatni életműködtetését, változásait.

Funkciójuk szerint többféle fejlesztő kártya van, amelyek egyenként vagy ebben a formában csomagban is megvásárolhatók:

 • Esélyegyenlőség szimbóluma: segíti az életbeli lehetőségek megragadását. A teremtési folyamataink megvalósítását támogatja.
 • Férfi energia szimbóluma: Férfi energia minőségekből a racionalitás, döntő, vezető, megvilágítani tudó, tudatos, bölcs, előre húzó, céltudatos, rendszerképző, határozott minőségeket támogatja.
 • Lélektudatosság szimbóluma: emberi tudatunk és a lélek tudatossága közti híd működtetését támogatja, így a lélekben lévő magasabb tudatosság és ösztönök (egyéntől függően) nagyobb mértékben, határozottabb módon jelennek meg. Intuíciós, kreatív gondolatok, illetve ön-önségi képességek felszínre hozását, és azok áramoltatásának fenntartását támogatja.
 • Női energia szimbóluma: női energia minőségekből a szeretet, befogadás, elfogadás, a gyengédség minőségeinek mozgatója. Azonnali, részletesebb érzékelések, az intuíciók, a megérzések, toló és támogató minőségeket gerjeszti.
 • Regeneráló szimbólum: auránk energetikai központjait és szerkezeti részeit rendezve regenerál. Az eredeti egészséges működés visszaállítási kódjával átfogó hatást gyakorol a Test-Lélek-Szellem területeire.
 • Teremtői idealitás szimbóluma: egység, egyetemesség és a lehetetlenség kiküszöbölésének szimbóluma. A tiszta, isteni minőségünkhöz való kapcsolódásunkat erősíti.
 • Tudati megértés szimbóluma/Tanuló szimbólum: a kognitív tudati tevékenységet gerjeszti. Fokozza a témák megértését és tudatosodásukat. Segíti a tanulást, az információk rögzítését.
 • Tűz szimbólum: megerősíti az egyes csakrákat, erősít egyes jellemvonásokat, lendületet, motivációt kelt.

A fejlesztő kártyák formátumában létrehoztuk a már ismert élet virága szimbólum kártyát is, amely segít annak, aki önismeretre és életismeretre tudatosabbá szeretne válni, aki belső felismeréseket szeretne, aki összhangba akar kerülni a saját sorsával, aki emelni szeretné aurájának rezgését.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Fizetés előre utalással: az esedékes összeget a következő számlaszámra szükséges utalni, a közlemény rovatban a megrendelés számát is feltüntetve: Enczmann Éva, 10401804-50526867-68541005.

Fizetés utánvéttel: utánvétes fizetési mód esetén a csomag kézhezvételekor kell kifizetni a megfelelő összeget, ami a megrendelés összegéből és a szállítási díjból áll.

 
HOGYAN KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

A weboldalunkról megrendelt termékeket kizárólag futárral történő házhoz szállítás útján lehet átvenni, személyes átvételre nincs lehetőség. Csere esetén a terméket 14 napon belül lehet visszaküldeni. A csomagot a munkahely vagy a lakhely címére kézbesítjük, munkanapon 9:00 és 17:00 óra között.

A házhozszállítás díja a csomag méretétől függően, országon belül 1.190 Ft-tól elérhető.

Minden 20.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk!

Javasoljuk olyan szállítási hely megadását, ahol a futár biztosan át tudja adni a csomagot a 9:00 és 17:00 óra közötti időszakban!

Utánvétes fizetést esetén kérjük gondoskodjon arról, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg!

Rendeléskor a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban lehet megadni (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen probléma merül fel a szállítás kapcsán, kérjük hívja logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálatát a (H-P 7:00- 20:00) +36 29 88 67 00 telefonszámon, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat!

 

GLS CsomagPont

Magyarországon több mint 650 darab GLS CsomagPont (lista) üzemel, amelyeken csomag vehető át. A csomagátvevő helyek nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók.

A GLS CsomagPontok többsége hosszú nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha GLS CsomagPontban szeretné átvenni megrendelését, kiszállítási címként kérjük a CsomagPont címét adja meg a következő módon:

Példa: GLS CsomagPont - Csokibolt 1052 Budapest Károly körút 16.

Ez esetben kérjük számlázási címet is adjon meg!

 

Külföldi megrendelés

Szlovákia és Románia területére a rendszer automatikusan, súly alapon, forintban számolja a kiszállítási díjakat. Szlovákia 1.550 Ft-tól, Románia 2.200 Ft-tól elérhető.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját mi álljuk.

Külföldi megrendelés esetén a szállítási díjat minden esetben előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.

Igény esetén a világ többi országába is vállaljuk a kiszállítást. Kérjük vegye fel velünk a  kapcsolatot egyedi ajánlatért!

 

MIKOR KAPOM MEG A MEGRENDELÉSEM?

Hetente egyszer, csütörtöki napon küldjük a megelőző kedd estig beérkezett megrendeléseket, amelyek belföldön pénteken általában kézbesítésre kerülnek. Kiszállítás során előfordulhatnak előre nem látható események, melyek plusz egy nappal meghosszabbíthatják a kiszállítás idejét.

Abban az esetben, ha a megrendeléskor nem áll rendelkezésre az adott méretű termék, értesítést küldünk, hogy mikor lehetséges a szállítás. Ugyanígy értesítést küldünk bármely vis major esetén is.

A szállítási feltételek az Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan része.

Általános szerződési feltételek

LEHETŐSÉGEK

Csere: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, csere érvényesíthető.

Garancia: A webáruházban vásárolt termékekre a vásárlástól számított 30 nap jótállást vállalunk.

Vásárlástól való elállás: Ha a webáruházban vásárolt és kiszállított termék mégsem olyan, mint amilyennek a honlapon közölt képek és leírás alapján a vásárló elképzelte, vagy bármilyen okból nem felel meg a vásárlói elvárásoknak, az elállás joga érvényesíthető. Erre a termék átvételétől számított 14 naptári nap áll rendelkezésre.

További részleteket a fenti lehetőségekről az Általános szerződési feltételek oldalon talál.

Minőségbiztosítási rendszerünkről ITT tájékozódhat bővebben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Transpersonal vitalizáló és fejlesztő kártya csomag – 8+1 db kártya” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük